Domenii Consiliere


CONSILIERE DE CRIZĂ

Vezi detalii Ți se adresează dacă pentru tine sinuciderea a devenit o opțiune, dacă ești copleșit de tristețe sau ai o perspectivă lipsită de sens asupra vieții; dacă ai suferit pierderi importante sau ai trăit evenimente greu de suportat, dacă ești frământat de dificultatea unei decizii importante. Consilierii noștri vor fi alături de tine și te vor ajuta să găsești cele mai bune soluții, astfel încât viața ta să revină la normalitate cât mai curând posibil.


CONSILIERE DE FAMILIE

Vezi detalii Acest tip de consiliere se adresează familiei tale, dacă există nemulțumiri legate de viața ta de familie și dacă vă doriți o îmbunătățire a situației, dacă te gândești că părerea ta nu contează, te simți neînțeles sau constrâns să accepți lucruri și situații care îți provoacă durere, nu poți comunica normal, în familia ta există subiecte evitate în mod constant, te-ai săturat de certurile și scandalurile repetate, resimți durere în fața schimbărilor care au intervenit în relațiile apropiate și îți dorești îmbunătățirea relațiilor în propria familie, dacă îți dorești respectarea propriei individualității, respectarea intimității, dacă îți dorești ca deciziile să fie luate de comun acord și vrei să experimentezi o viață de familie armonioasă și care să devină un mediu propice pentru dezvoltarea tuturor membrilor familiei.


CONSILIERE PREMARITALĂ

Vezi detalii Consilierea premaritală te vizează vizează dacă îți dorești să te căsătorești și vrei să te asiguri că începutul vieții de familie va fi unul cât mai bun, dar și dacă ai îndoieli sau neliniști în privința alegerii; dacă îți dorești îmbunătățirea comunicării, vrei să găsești echilibrul în relație, să întâmpini preventiv problemele care ar putea apărea sau acordurile și dezacordurile care ulterior vor constitui surse de probleme sau îți dorești o comunicare deschisă, limite clare și așteptări realiste în viața de cuplu.


CONSILIERE PSIHOLOGICĂ

Vezi detalii Consilierii teajut.ro sunt la dispoziția ta dacă ai nevoie de suport în diverse situații de viață, precum nevoia de a împărtăși cu cineva ceea ce simți, ai sentimentul inutilități sau îți dorești să te dezvolți armonios pe toate planurile. De asemenea, dacă vrei să trăiești o viață potrivită cu scopurile și valorile personale, dacă ai tendința de a amâna treburi importante, ești copleșit de stres, ești timid sau lipsit de încredere în propria persoană. Daca dificultățile de comunicare îți sabotează relațiile, te simți singur și nu reușești să creezi legături sau ești nefericit cu relațiile pe care le ai, te confrunți cu stări conflictuale, te lupți cu dependența, ești lipsit de speranță, nervos și agitat, permanent nemulțumit, paralizat de frică, victimă a abuzurilor de orice fel.


CONSILIERE SPIRITUALĂ

Vezi detalii Pot apela la consiliere spirituală persoanele ale căror preocupări sunt legate de probleme precum existența lui Dumnezeu, sensul vieții, sensul suferinței și frica de moarte; persoanele aflate în fața unor dileme morale, care au îndoieli în privința unor situații sau decizii, ale căror sentimentele de vinovăție le împiedică să se bucure de viață; persoanele care își doresc să înțeleagă semnificația creștinismului în lumea contemporană, să înțeleagă care sunt valorile creștine și cum le pot experimenta. Consilierii spirituali din echipa Respiro îți pun la dispoziție cunoștințele și experiența de care dispun, pentru ca tu să te poți bucura de o viață spirituală deplină, respectându-ți, în același timp, opțiunile personale cu privire la religie.


CONSILIERE VOCAȚIONALĂ

Vezi detalii Acest tip de consiliere vizează oferirea de suport în cazul în care ești dezorientat cu privire la viața profesională, suport în analiza opțiunilor disponibile și determinarea celei mai bune variante, în alegerea școlii sau facultății, dar și dacă te temi de posibilitatea de a fi prins într-o carieră nesatisfăcătoare sau ești preocupat de problemele financiare care te-ar putea împiedica să urmezi traseul academic dorit. Dacă vrei ca interesele, valorile și abilitățile personale să-și găsească ecou în activitatea desfășurată, dacă te afli în impas în viața profesională, ești nemulțumit cu activitatea actuală sau ai dificultăți în identificarea următoarei etape în dezvoltarea profesională, apelează cu încredere la ajutorul oferit de specialiștii noștri.

Consilieri TeAjut.ro

Ramona Dragomir
Ramona Dragomir

Studii în domeniul psihologiei. A urmat un program de master în Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia Copilului, Cuplului și Familiei. Este psihoterapeut în formare, cu competențe în consilierea psihologică și psihoterapia copilului, cuplului, adultului și familiei. În prezent lucrează cu adolescenți și tineri adulți.

Oana Ghimbulut
Oana Ghimbulut

Studii în domeniul psihologiei. În prezent este consilier pentru orientare în carieră la Centrul de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri. Predă ca şi cadru didactic asociat la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației-UBB şi desfăşoară voluntariat în programe de dezvoltare socio-emoţională pentru studenţi.

Sorin Sandulache
Sorin Sandulache

Consiliere medicală/ Intervenție de criză. A studiat și profesează în domeniul medicinei. Este totodată licențiat în teologie, a urmat un program de master în psihoterapie și un doctorat în antropologie medicală și sănătate publică. A publicat o serie de lucrări de specialitate în domeniul sănătății, consilierii și psihoterapiei.

Filip Popovici
Filip Popovici

Studii în domeniul psihologiei și teologiei, doctorand în psihologie. A urmat un program de master în Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială Unificatoare (P.E.U.) și Dezvoltare Personală. Este consilier și psihoterapeut, cu competențe în consiliere și psihoterapie centrate pe adult-copil-cuplu-familie.

Daniela Iusco
Daniela Iusco

Studii în domeniul psihologiei. A urmat un master în Psihologia Sănătății Publice și Clinice. În prezent activează în domeniul resurselor umane, pe partea de recrutare și selecție de personal. Totodată desfășoară activități de voluntariat în programe de dezvoltare socio-emoțională dedicat studenților, cît și consiliere psihologică pentru aceștia.

Roxana Vescan
Roxana Vescan

Consiliere psihologică. Studii în domeniul psihologiei. În prezent este consilier pentru orientare în carieră la Centrul de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri, asistent de cercetare în cadrul Laboratorului de Psihologia Dezvoltării, Univ. Babeș Bolyai. Este voluntar în mai multe proiecte destinate dezvoltării socio-emoționale a tinerilor şi a adolescenților.

Veronica Bayrakcioglu
Veronica Bayrakcioglu

Studii în domeniul psihologiei. Licențiată în Științe ale Educației (Psihopedagogie Specială). A urmat un program de master în Consilierea în Asistenta Socială. A urmat cursuri de formare în Psihoterapie Sistemică. Este terapeut, consilier și logoped cu competente în consiliere și psihoterapie centrată pe copil-cuplu-familie.

Alexandra Voica
Alexandra Voica

Studii în domeniul psihologiei. A urmat un program de psihoterapie integrativă româno-britanic. Este psihoterapeut integrativ cu drept de liberă practică, acreditat de Colegiul Psihologilor, având competențe în psihoterapie individuală, consiliere psihologică, dezvoltare personală și psihoterapie de cuplu.

Oana Rognean
Oana Rognean

Studii în domeniul psihologiei. A urmat un master în Consiliere și Intervenții Psihologice în Dezvoltarea Umană. A desfășurat activități de consiliere psihologică/ vocațională și traininguri în cadrul Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri, UBB. Este implicată în mai multe proiecte ce vizează dezvoltarea socială și emoțională a adolescenților și adulților tineri.

Oana Baloc
Oana Baloc

Studii în domeniul psihologiei. A urmat un program de master în Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia copilului, cuplului și familiei. Este consilier autonom, cu competențe în consilierea psihologică a copilului, cuplului, adultului și familiei. În prezent urmează cursuri de Analiza Aplicată a Comportamentului și se specializează în lucrul cu copii cu tulburari de dezvoltare, domeniu în care și activează.

Oana Butincu
Oana Butincu

A studiat în domeniul psihopedagogiei speciale, continuând cu un master în Psihologie Educațională și Consiliere. A urmat un program de formare în consiliere în cadrul Asociației Consilierilor Creștini. În prezent activează ca terapeut pentru persoane cu dizabilitati, oferă consiliere părinților/ familiilor lărgite ale acestora și servicii de consiliere și dezvoltare personală pentru adolescenți și tineri.

Evelina Chira
Evelina Chira

Studiază în domeniul psihologiei în cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea București. Psihoteraput în formare, urmează programul formativ în psihoterapie și consiliere Gestalt. În prezent desfășoară activități de dezvoltare personală pentru copii.

Jeni Dumbraveanu
Jeni Dumbraveanu

Pregătirea de bază în domeniul asistenţei sociale îi oferă posibilitatea de a privi omul cu toată complexitatea lui si o ajută să creadă mai mult în succesul acestuia. Formarea si experienţa în Psihoterapia de Familie, Cuplu şi Copil au ajutat-o să lucreze mult mai uşor cu familii cu copii/adolescenţi, cu tineri, cu cupluri, cu persoane care au întâlnit traume, persoane care provin din zone de conflict, refugiaţi, care au multe traume în spate, persoanele care luptă împotriva dependentelor şi cu persoane cu tulburări psihiatrice.

Violeta Băețelu
Violeta Băețelu

Licențiată în Științe ale educației, specializarea Psihopedagogie specială, în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației a Universității din București. A urmat apoi un master de Consiliere în Asistență Socială, Concomitent cu al doilea an de studiu masteral a început o formare în Terapie sistemică de familie, la Centrul de Formare și Terapie pentru Copil, Cuplu și Familie. diverse grupuri pentru copii și adolescenți din școli gimnaziale și cluburi sportive, pe tematici legate de dezvoltare personala, socializare și comunicare.

Steluța Manda
Steluța Manda

Psiholog clinician specializat în psihoterapie de famile și cuplu de orientare sistemică. Lucrează în propriul cabinet și în diverse contexte instituționale ce reprezintă pentru ea un cadru de învățare. A observat în timp schimbarea personală sub supervizarea lui Dumnezeu si a formatorilor după legea admirației. Copil fiind își dorea să devină „profesor care repară familii." Face foarte multă psihoeducatie și interventie pe sutele de povești de viață ascultate în psihoterapie care au ajutat-o să își finiseze perspectiva asupra vieții.

Denisa Mihaela Iliescu
Denisa Mihaela Iliescu

Studii în domeniul psihologiei. A urmat un program de master în Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia Copilului, Cuplului și Familiei. Psihoterapeut în formare cu competențe în terapia, copilului, cuplului, familiei și adultului.

Cristina Ișvan
Cristina Ișvan

Licențiată în Psihologie, Jurnalism și absolventa a unui program de master în Comunicare și Relatii Publice. Deține un atestat de consilier pentru dezvoltare personală. Din anul 2004 lucrează în mass-media, este casatorită și are 2 copii. Desfașoară activități de consiliere premaritală, de familie și consiliere pentru părinți.

Alina Ivan
Alina Ivan

Licențiată în Psihologie, profilul Sociopsihopatologie, specializarea Psihologie Clinică. Program formativ încheiat în psihoterapie și consiliere Gestalt la SGTR și formare în desfășurare în Psihoterapia centrată pe persoană în cadrul ARPCP.

Marius Andrei
Marius Andrei

Consiliere premaritală. Studii în domeniul teologiei, educației și relațiilor de familie. Pasionat de relațiile inter-umane are o vastă experiență în consilierea premaritală, de cuplu și de familie.

Daniel Bota
Daniel Bota

Consiliere pastorală/spirituală. Studii în domeniul teologiei, experiență în lucrul cu oamenii, pastor, publicist, blogger, public speacker, activează în domeniul social-umanitar și educațional.

George Schiopu
George Schiopu

A studiat în domeniul teologiei. A lucrat ca pastor și are experiență în lucrul cu tinerii fiind implicat în proiecte dedicate tineriilor, copiilor și vieții de familie. În prezent, lucrează cu tineri studenți, fiind capelan al Institutului Teologic Adventist, Cernica.

Cornel Serban
Cornel Serban

Consiliere pastorală/spirituală. A studiat teologie la Institutul Teologic Adventist Cernica, a continuat cu specializări în Sagunto, Spania. A urmat un program de Master în Educație și Familie la Univeritatea Adventista La Plata Argentina. Are experiență în lucrul cu oamenii, activând ca pastor în România, Spania și Franța. În prezent lucrează ca pastor în Paris.


Abonează-te gratuit la Newsletter

Alătură-te și tu abonaților noștri