Vocatie

Postată de: Utilizator teajut.ro · CONSILIERE VOCAȚIONALĂ · 16 feb. 2017, 01:56:02

Trebuie sa iau o decizie! Trebuie sa imi gasesc vocatia si nu stiu cum. Specific faptul ca am 22 de ani si am abandonat facultatea de management in anul 2 din cauza unui viciu! Acum mi-am revenit , dar nu imi mai pot permite sa pierd timp. Exista vreo metoda prin care pot afla ce mi se potriveste mie? Sunt dispus sa ma apuc serios de treaba!

Consiliere TeAjut.ro · 3 mar. 2017, 16:05:38

Buna ziua,

In primul rand te felicit pentru rapiditatea cu care te-ai implicat sa lucrezi pentru visurile tale. Cred ca prin munca, motivtie si incredere se poate face orice! Multa bafta!


Consiliere TeAjut.ro · 18 feb. 2017, 20:03:23

Va multumesc pentru raspuns!

As vrea sa lucrez in zona IT pentru beneficiile sale materiale si pentru faptul ca iubesc sa lucrez de pe laptop. Am langa mine cateva pagini A4 cu planurile mele pentru viitorul apropiat,1luna,1an. Planuiesc sa imi gasesc un job random care sa ma ajute sa traiesc, si intre timp sa depun munca faraonica in a invata sa codez. Crede-ti ca daca imi urmaresc acest plan fara greseala voi reusi, m-am inscris astazi pe teamtreehause,o platforma ce ma pregateste si educa in acest domeniu. Am inceput sa invat javascript,pentru ca am vazut ca este unul din cele mai intalnite limbaje in cerintele angajatorilor. Credeti ca fara a face o facultate in domeniu am sanse sa progresez si sa imi gasesc un job stabil in acest domeniu?

Tin sa adaug ca va apreciez pentru aceasta munca depusa de dvs.!

Va multumesc anticipat!


Consiliere TeAjut.ro · 16 feb. 2017, 06:48:51

Buna dimineata,

In primul rand tin sa te felicit ca ai renuntat la viciu. Imi imaginez ca nu a fost usor. Legat de partea vocationala, ce anume ti-ar placea sa faci? Te vezi facand ceva cu drag? As avea nevoie de mai multe detalii.

Zi frumoasa!